شرط استفاده از موجودی حساب بانکی متوفیان

با درخواست هر یک از وراث، موجودی سپرده متوفیانی که تاریخ فوت آن‌ها از ۱۳۹۵/۱/۱ به بعد است پس از احتساب سود و مالیات پرداخت می‌شود.

به گزارش صدای بورس،مؤسسات اعتباری مکلف شدند از تاریخ ۰۱‏/۰۱‏/۱۴۰۳ با هدف تسهیل بهره‌مندی وراث از موجودی حساب سپرده بانکی متوفیان خویش، در مورد متوفیانی که تاریخ فوت آن‌ها از ۱ فروردین ۱۳۹۵ و بعد از آن است، در صورت درخواست هر یک از وراث قانونی، پس از کسر مالیات متعلق، مابقی موجودی سپرده و حسب مورد سود مترتب بر آن را به وراث پرداخت کنند.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۰۲.۲۹۰۵۳۷ مورخ ۲۹ بهمن ماه سال جاری موارد زیر را ابلاغ کرد:

احتراماً، بدین‌وسیله تصویر نامه شماره ۲۰۱۳۱۹‏/۲ مورخ ۱۸‏/۱۰‏/۱۴۰۲ وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی در رابطه با نحوه اجرای تبصره (۱) ماده (۳۴) «قانون مالیات‌های مستقیم» برای استحضار و صدور دستور اقدام مقتضی ایفاد می‌شود. بر این اساس، مؤسسات اعتباری مکلف شده‌اند از تاریخ ۰۱‏/۰۱‏/۱۴۰۳ با هدف تسهیل بهره‌مندی وراث از موجودی حساب سپرده بانکی متوفیان خویش، در مورد متوفیانی که تاریخ فوت آن‌ها از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۵ و بعد از آن است، در صورت درخواست هر یک از وراث قانونی، پس از کسر مالیات متعلق، مابقی موجودی سپرده و حسب مورد سود مترتب بر آن را به وراث پرداخت نمایند.

همچنین مؤسسات اعتباری مکلف شده‌اند که مالیات کسر شده را حداکثر تا پایان ماه بعد آن به حساب‌های سازمان امور مالیاتی کشور پرداخت کنند.

خواهشمند است دستور فرمایند مراتب با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن بانک‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید. ‏‏‏

منبع: تسنیم

کد خبر 490243

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • حکمرانی ارزی بانک مرکزی با آغاز فعالیت مرکز مبادله

    حکمرانی ارزی بانک مرکزی با آغاز فعالیت مرکز مبادله

    مشاور رئیس کل بانک مرکزی گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی همکاری مطلوبی را برای توسعه مرکز مبادله ارز و طلا ایران داشته باشند.

  • از حساب این افراد خودبه‌خود مالیات کسر می‌شود

    از حساب این افراد خودبه‌خود مالیات کسر می‌شود

    سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی گفت: طبق بودجه سال ۱۴۰۳ در سال آینده، اگر فردی اقدام به پرداخت بدهی مالیاتی خود نکرده باشد، به صورت سیستمی و آنلاین حساب‌های فرد مسدود و مبلغ بدهی کسر و به حساب سازمان امور مالیاتی واریز می‌شود.

  • برای حذف ارز ترجیحی هزینه زیادی دادیم

    برای حذف ارز ترجیحی هزینه زیادی دادیم

    مدیر اندیشکده اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه ارز با نرخ ترجیحی باید به یک برنامه کلان تولیدی و صنعتی متصل باشد، گفت: پارسال برای حذف ارز ترجیحی بسیار هزینه دادیم اما از این فرصت اصلا استفاده نکردیم، زیرا سیاستی برای تولید و صادرات نداشتیم؛ اگر به سمت ارز ترجیحی می‌رویم باید برنامه تولیدی و صنعتی داشته باشیم که ظرف یک بازه کوتاه هم ممکن نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =